Poniedziałek (23.05) | Wtorek (24.05) | Środa (25.05) | Czwartek (26.05) | Piątek (27.05) |
Zupa szczawiowa z ziemniakami i z jajkiem, makaron z białym serem, masłem, cukrem i z cynamonem, kompot
Alergeny: seler, mleko, gluten, jaja |
Krupnik ryżowy, ziemniaki, pieczone udko z kurczaka, sałata z jogurtem naturalnym, kompot
Alergeny: seler, gluten, mleko |
Barszcz czerwony z ziemniakami, kluski śląskie, gulasz wieprzowy, młoda kapusta z koperkiem, kompot
Alergeny: gluten, seler, mleko |
Zupa serowa z groszkiem ptysiowym, ziemniaki, zraz wieprzowy, surówka z ogórka kiszonego(ogórek kiszony, jabłko, cebula), kompot
Alergeny: seler, gluten, jaja, mleko |
Zupa pomidorowa z makaronem, ziemniaki, paluszki rybne, surówka z kapusty kiszonej, kompot
Alergeny: seler, gluten, mleko, jaja, ryba |
W razie konieczności, ze względu na niedostępność planowanych produktów na dany dzień w jadłospisie mogą nastąpić niewielkie zmiany.
Dziecko należy zapisać na obiady wypełniając deklarację dostępną w sekretariacie uczniowskim. Cena obiadu: 4,00zł.
Wpłata dokonywana jest na konto szkoły do 25-tego poprzedniego miesiąca:
Numer konta: 45 1240 1037 1111 0011 0920 1857
Tytułem: wpłata za obiady/imię i nazwisko ucznia/klasa/ za miesiąc
Nieobecności dzieci na obiadach należy zgłaszać najpóźniej w tym samym dniu do godziny 8:30
– wiadomość za pośrednictwem dziennika Librus
– osobiście w sekretariacie szkoły pokój 33.
Wszystkie zgłaszane w ten sposób nieobecności będą odliczane od wpłaty za kolejny miesiąc. Nie będą odliczane nieobecności nie zgłoszone lub zgłoszone po terminie.
Kwota wpłaty za cały miesiąc będzie podana ogłoszeniem w dzienniku Librus, w przypadku odliczeń proszę o kontakt z sekretariatem w celu ustalenia kwoty do zapłaty.
W przypadku rezygnacji z obiadów proszę poinformować o tym sekretariat szkoły najpóźniej do dnia 20-tego miesiąca poprzedzającego.