42 673-01-25 [email protected]

Obiady

Poniedziałek (23.05) Wtorek (24.05) Środa (25.05) Czwartek (26.05) Piątek (27.05)
Zupa szczawiowa z ziemniakami i z jajkiem, makaron z białym serem, masłem, cukrem i z cynamonem, kompot

Alergeny: seler, mleko, gluten, jaja

Krupnik ryżowy, ziemniaki, pieczone udko z kurczaka, sałata z jogurtem naturalnym, kompot

Alergeny: seler, gluten, mleko

Barszcz czerwony z ziemniakami, kluski śląskie, gulasz wieprzowy, młoda kapusta z koperkiem, kompot

Alergeny: gluten, seler, mleko

Zupa serowa z groszkiem ptysiowym, ziemniaki, zraz wieprzowy, surówka z ogórka kiszonego(ogórek kiszony, jabłko, cebula), kompot

Alergeny: seler, gluten, jaja, mleko

Zupa pomidorowa z makaronem, ziemniaki, paluszki rybne, surówka z kapusty kiszonej, kompot

Alergeny: seler, gluten, mleko, jaja, ryba

W razie konieczności, ze względu na niedostępność planowanych produktów na dany dzień w jadłospisie mogą nastąpić niewielkie zmiany.

 

Dziecko należy zapisać na obiady wypełniając deklarację dostępną w sekretariacie uczniowskim. Cena obiadu: 4,00zł.

Wpłata dokonywana jest na konto szkoły do 25-tego poprzedniego miesiąca:
Numer konta: 45 1240 1037 1111 0011 0920 1857
Tytułem: wpłata za obiady/imię i nazwisko ucznia/klasa/ za miesiąc

Nieobecności dzieci na obiadach należy zgłaszać najpóźniej w tym samym dniu do godziny 8:30
– wiadomość za pośrednictwem dziennika Librus
– osobiście w sekretariacie szkoły pokój 33.
Wszystkie zgłaszane w ten sposób nieobecności będą odliczane od wpłaty za kolejny miesiąc. Nie będą odliczane nieobecności nie zgłoszone lub zgłoszone po terminie.
Kwota wpłaty za cały miesiąc będzie podana ogłoszeniem w dzienniku Librus, w przypadku odliczeń proszę o kontakt z sekretariatem w celu ustalenia kwoty do zapłaty.
W przypadku rezygnacji z obiadów proszę poinformować o tym sekretariat szkoły najpóźniej do dnia 20-tego miesiąca poprzedzającego.