42 673-01-25 [email protected]

Obiady

Poniedziałek (29.11) Wtorek (30.11) Środa (01.12) Czwartek (02.12) Piątek (03.12)
Kapuśniak z kiszonej kapusty z ziemniakami na wędzonce, naleśniki z białym serem i z dżemem, kompot, mus owocowy

Alergeny: gluten, seler, mleko

Zupa pieczarkowa z zacierką na kurczaku, ziemniaki, panierowany filet z kurczaka, warzywa na parze (marchew, brokuł, kalafior), kompot

Alergeny: seler, gluten, mleko, jaja

Zupa jarzynowa z ziemniakami na indyku, kasza jęczmienna, gulasz wieprzowy, ogórek kiszony, kompot

Alergeny: gluten, seler, mleko

Zupa szczawiowa z jajkiem i z grzankami na kurczaku, ziemniaki, kotlet mielony drobiowo-wieprzowy, buraki, kompot

Alergeny: seler, mleko, gluten, jaja

Krupnik ryżowy na kurczaku, ziemniaki, panierowany filet rybny, surówka z kapusty kiszonej, kompot

Alergeny: ryba, seler, gluten, jaja

W razie konieczności, ze względu na niedostępność planowanych produktów na dany dzień w jadłospisie mogą nastąpić niewielkie zmiany.

 

Dziecko należy zapisać na obiady wypełniając deklarację dostępną w sekretariacie uczniowskim. Cena obiadu: 4,00zł.

Wpłata dokonywana jest na konto szkoły do 25-tego poprzedniego miesiąca:
Numer konta: 56 1560 0013 2030 5969 4000 0007 (Getin Bank)
Tytułem: wpłata za obiady/imię i nazwisko ucznia/klasa/ za miesiąc

Nieobecności dzieci na obiadach należy zgłaszać najpóźniej w tym samym dniu do godziny 8:30
– wiadomość za pośrednictwem dziennika Librus
– osobiście w sekretariacie szkoły pokój 33.
Wszystkie zgłaszane w ten sposób nieobecności będą odliczane od wpłaty za kolejny miesiąc. Nie będą odliczane nieobecności nie zgłoszone lub zgłoszone po terminie.
Kwota wpłaty za cały miesiąc będzie podana ogłoszeniem w dzienniku Librus, w przypadku odliczeń proszę o kontakt z sekretariatem w celu ustalenia kwoty do zapłaty.
W przypadku rezygnacji z obiadów proszę poinformować o tym sekretariat szkoły najpóźniej do dnia 20-tego miesiąca poprzedzającego.